Zeleninové lečo s uzeninou
Seznam surovin
- salám trvanlivý 200 gramů (Poličan)
- párek 4 kusy
- paprika 4 kuličky
- rajčata 4 kusy (střední)
- sádlo 100 gramů (nebo jiný tuk)
- cibule 1 kus
- vejce 4 kusy
- pepř černý (mletý)
- sůl
- chléb
Postup přípravy
Cibuli nakrájíme nadrobno a osmahneme ji na rozpáleném sádle. Salám a párky nakrájíme na malé kostičky a přidáme je k cibuli.
Papriku zbavíme semínek a nakrájíme ji na tenké nudličky. Dusíme ji téměř do měkka. Rajčata nakrájíme na kousky a přidáme je do směsi. Vše osolíme a opepříme a dál dusíme.
V závěru do leča přidáváme vejce, které pečlivě rozmícháme a chvilku povaříme. Lečo podáváme s chlebem.
Načítám komentáře...