Nadívané křepelky Suroviny křepelka 8 kusůslanina anglická 200 gramů (tenké plátky)máslo 80 gramůvývar hovězí (podle potřeby)kapusta růžičková 300 gramůmouka pšeničná hladká 1 lžícevíno červené 150 mililitrů Na nádivku: kuřecí vnitřnosti 200 gramů (játra)cibule 1 kusmáslo 30 gramůrohlík 4 kusyvejce 3 kusymléko 250 mililitrůmajoránkapepř černý (mletý)sůl Kategorie Drůbež pro děti Hodnotilo: 1
Pečené křepelky a salát Olivier Suroviny Křepelky: křepelka 2 kusyslanina (plátky kvalitní farmářské slaniny )sůlpepř Salát Olivier: uzené maso 500 gramů (kuřecí nebo kachní )vejce 6 kusů (natvrdo uvařené - lépe křepelčí)brambory 3 kusymrkev 1 kushrášek 100 gramůkapary 2 lžícesalát zelený 2 lžíce (jemně nasekaný)smetana zakysaná 2 lžíce (případně prošlehan s olivovým olejem a francouzskou hořčicí)kaviár tmavý 4 lžíce Kategorie Drůbež Hodnotilo: 0
Křepelky s červeným zelím Suroviny křepelka 4 kusyzelí červené 500 gramůslanina anglická 150 gramůcibule 2 kusyčesnek 2 stroužkyjalovec 6 kusů (kuliček)víno červené 275 mililitrůcukr 2 lžícemáslo 5 lžic Kategorie Drůbež pro celiaky Hodnotilo: 0