Provensálská hovězí pečeně Suroviny hovězí maso 1 kilogramslanina 15 dekagramůpomerančová kůra 1 kus (z 1 pomeranče)hřebíček 1 lžička (mletý)muškátový květ 1 lžička (mletý)víno červené 1 litr (suché)mrkev baby (několik)pepř černý (mletý)sůl Kategorie Hovězí maso pro alergiky na mléko pro celiaky Hodnotilo: 0
Rybí Waterzooi - rybí polévka Suroviny voda 2 litryryba sladkovodní 600 gramů (včetně kostí, hlavy a páteře)mušle 8 kusůvíno bílé 2 decilitry (suché)celer řapíkatý 1 kuspórek 1 kusmrkev baby 160 gramůsmetana na vaření 1,5 decilitrucibule 1 kus Kategorie Polévky pro celiaky Hodnotilo: 0
Jarní jehněčí s mrkvičkami Suroviny jehněčí maso 500 gramů (libové)cibule 1 kusčesnek 2 stroužkyceler řapíkatý 2 kusy (stonek)mrkev baby 300 gramů (mražená)hrášek 100 gramůkečup 150 gramů (sladký nebo pálivý)mouka pšeničná hladká 1 lžícevíno bílé 150 mililitrů Kategorie Jehněčí maso pro alergiky na mléko Hodnotilo: 0
Libocká krůta s bramborovou kaší Suroviny Na krůtu: krůtí maso 320 gramů (řízky)cibule 2 kusy (střední)mrkev baby 100 gramů (sterilovaná)řepa červená 2 kusy (střední)slanina anglická 4 plátkyolej 2 lžícesůl (podle chuti)koření grilovací (podle chuti) Na kaši: brambory 1 kilogrammléko 225 mililitrůmáslo 25 gramůsůl Kategorie Krůta, krocan pro děti pro celiaky Hodnotilo: 1