Bramborový salát s hořčicí Suroviny brambory 800 gramů (syrové)šunka 100 gramůvejce 4 kusy (uvařená natvrdo)salát hlávkový 1/2 kusuokurka nakládačka 3 kusycibule 1 gramvývar 1 decilitr Na zálivku: hořčice dijonská 100 gramůnálev z okurek 4 lžícejogurt bílý 2 lžícepepř (mletý)sůl Kategorie Zeleninové pro celiaky pro diety Hodnotilo: 0
Čočkový salát v chlebu Suroviny Na salát: cibulka jarní 1 svazek (naťová)paprika 3 kusy (různé barvy)okurky sterilované 8 kusů (sladkokyselé)šunka 400 gramůčočka červená 400 gramů (uvařená) Na zálivku: nálev z okurek 1,5 decilitruolej olivový 1 lžícehořčice dijonská 1 lžičkacukrsůlbylinky 1 lžíce (nasekané najemno) Kromě toho: chléb 1 kus (menší kulatý bochník) Kategorie Saláty pro alergiky na mléko pro vegetariány Hodnotilo: 0
Tatarák podle řeznice Suroviny hovězí maso 500 gramů (vrchní nebo spodní šál)cibule šalotka 4 kusy (menší)okurky kyselé 50 gramů (malé nebo cornichonky)žloutek 4 kusysýr Parmezán 30 gramůhořčice dijonská 50 gramůnálev z okurek 2 lžíceolej slunečnicový 100 gramůsůl Kategorie Vrchní šál pro celiaky pro diabetiky Hodnotilo: 0