Malayský kuřecí rendang Suroviny Pasta: sambal oelek 3 lžícecibule šalotka 7 kusůčesnek 4 stroužkyzázvor 30 gramůkoriandr 2 lžícekmín římský 1 lžícekurkuma 1 lžíceolej slunečnicový 2 lžíce Rendang: kuřecí maso 1 kilogram (prsní nebo stehenní řízky )kokosové mléko 800 mililitrůkokos 50 gramůcitronová tráva 3 snítkykafírové listy 4 kusypandánový list 1 kus (lze vynechat)hřebíček 4 kusyskořice 1 kusbadyán 2 kusy Kategorie Kuře pro alergiky na mléko pro celiaky Hodnotilo: 1
Malajsijský kuřecí rendang Suroviny Pasta: sambal oelek 3 lžíce (nebo jiná pasta z chilli papriček)cibule šalotka 7 kusůčesnek 4 stroužkyzázvor 30 gramůkoriandr 2 lžícekmín římský 1 lžíceolej slunečnicový 2 lžíce Rendang: kuřecí maso 1 kilogram (stehenní nebo prsní)kokosové mléko 800 mililitrůkokos 50 gramů (strouhaný)citronová tráva 4 kusy (stonky)kafírové listy 4 kusypandánový list 1 kus (lze vynechat)skořice 1 kus (svitek)hřebíček 4 kusybadyán 2 kusy Kategorie Kuře pro alergiky na mléko Hodnotilo: 0