Pečená perlička se špenátem Suroviny perlička 4 kusy (prsa)špenát 1 kilogram (listy)šunka parmská 8 plátkůvejce 4 kusycibule šalotka 2 kusyvývar drůbeží 3 decilitrygin 4 lžíce (nebo borovička)olej olivový 1/2 decilitrumáslo 2 lžíce Kategorie Drůbež pro diabetiky pro diety Hodnotilo: 0
RAVIOLI PLNĚNÉ MASEM Z PERLIČKY Suroviny Náplň: perlička 1 kuscibule 1 kus (střední)mrkev 1 kus (střední)celer řapíkatý 1 snítkakapusta 230 gramůpetržel hladkolistá 1/4 hrnku (nasekaná)pažitka 1/4 hrnku (čerstvá nasekaná)muškátový oříšek 1/4 lžičkysůl Těsto: mouka pšeničná hladká 480 gramů (+ na posypání)vejce 2 kusy (velké)žloutek 1 kusolej olivový 3 lžícesůl 1 špetkamouka semolina (na posypání)šťáva citronová (z 1/2 citronu)máslo 60 gramůpažitka (nasekaná k podávání) Kategorie Těstoviny pro alergiky na mléko pro děti pro diabetiky Hodnotilo: 0