ŠRUŠOTO – RIZOTO SE ŠRUCHOU Suroviny cibule 1 kusmrkev 1 kusolej (na orestování zeleniny)rýže kulatozrnná 300 gramů (na rizoto)vývar drůbeží 500 mililitrůvíno bílé 200 mililitrůkvěty (aksamitovníku na obarvení a na ozdobu)cuketa 1/2 kusuřapíky červené řepy 1 svazek Kategorie Bezmasé pro vegetariány pro alergiky na mléko pro děti pro celiaky pro diabetiky Hodnotilo: 0
PURPUROVÝ A RŮŽOVÝ SALÁT Suroviny šrucha 50 gramů (50-100g)lístky červené řepy 50 gramů (50-100g)rajčátka cherry 100 gramů (100-200g)česnek 1 stroužeksůl 1/2 lžičkysezamová pasta Tahini 2 lžícerostlinný olej 5 lžicocet vinný 1 lžička (1-2 lžičky podle chuti)semínka sezamová 2 lžičky (pražená) Kategorie Zeleninové pro vegetariány pro alergiky na mléko pro děti pro celiaky pro diabetiky Hodnotilo: 0
JARNÍ ZÁVITKY S LETNÍ NÁPLNÍ Suroviny houby 50 gramů (Jidášovo ucho)rýžové papíry 1 baleníkukuřice sterilovaná 150 gramů (sladká)ořechy kešu 100 gramůdenivka plavá 6 kusů (poupat)hrachor širolistý 1 hrst (poupat)květy 4 kusy (begónie)květy 1 hrst (hořčice polní)šrucha 1 hrst (plané i zahradní pěstěné) Kategorie Zelenina pro vegetariány pro alergiky na mléko pro děti pro celiaky pro diabetiky Hodnotilo: 0