Zajíc načerno Suroviny zajíc 1 kus (předek)zajíc (srdce a játra)zelenina kořenová 80 gramů (mrkev, celer, petržel)perník 40 gramů (na strouhání)máslo 40 gramůcibule 1 kusbrusinky 20 gramů (mohou být i kompotované)švestková povidla 10 gramůvíno červené 1 lžíce Kategorie Zvěřina Hodnotilo: 1
Zajíc cibulář Suroviny zajíc 2 kusy (zadní stehna)slanina 150 gramůmáslo 1 lžícecibule 1 kus (větší)vývar (na podlití)pepř 6 kuliček (celý)bobkový list 1 kusocet 1 lžícemouka pšeničná hladká 1 lžička Kategorie Maso pro děti Hodnotilo: 0
Letní zajíc Suroviny zajíc 1 kus (vykuchaný a zbavený hlavy)bobkový list 12 kusůrozmarýn 1 svazek (malý)ocet vinný 500 mililitrů (bílý)cibule 1 kusslanina 150 gramůpetržel hladkolistá 1 lžícevíno bílé 300 mililitrůvývar hovězí (podle potřeby) Kategorie Zvěřina pro alergiky na mléko pro celiaky Hodnotilo: 0
Konfitovaný zajíc Suroviny zajíc 4 kusy (stehna)cibule šalotka 1 kusčesnek 10 stroužkůbobkový list 4 kusyhřebíček 6 kusůpepř černý 20 kuličekbadyán 3 kusy (hvězdy)jalovec 10 kuličektymián 1 svazek (čerstvý) Kategorie Zvěřina pro alergiky na mléko pro děti pro celiaky Hodnotilo: 0
Zaječí ragú Suroviny zajíc 2 kusyslanina 100 gramůmrkev 2 kusyceler řapíkatý 2 kusy (stonky)švestky sušené 100 gramůcibule 1 kusčesnek 2 stroužkytymián 2 snítky (čerstvý)bobkový list 1 kus Kategorie Zvěřina pro alergiky na mléko Hodnotilo: 0